Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

10-N: "No regalis el teu vot, vota!"

Un hombre introduce su voto en la urna.

Un hombre introduce su voto en la urna.

Com obligat ciutadà d'Espanya, em sento angoixat en comprovar el nivell dels polítics que es presenten a les eleccions del 10-N per a governar el país.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Amb alguna excepció, els seus arguments per a guanyar vots es basen sobre i en contra Catalunya, sense aportar propostes tangibles per afrontar la crisi que, segons els experts, s'aveïna, ni per a l'atur, ni pel benestar social, ni els emigrants, si no és amb més porres i barrots. Si afegim que uns pidolen ministeris, uns altres imploren pactes antinaturals i gairebé tots basen el seu discurs en què ve el llop de l'independentisme que els desmembra el cos, no perquè els dol perdre una cultura i part del territori, sinó per l'aportació desmesurada econòmica que genera Catalunya.

Tampoc em convencen els partits catalanistes. Si us plau, no incloguem al PSC, fa temps que desgraciadament es va convertir amb PS (va perdre la C). Després està el partit que gairebé ningú sap com es diu (Junts per Catalunya, pel Sí... Per la República...) També està Esquerra Republicana de Catalunya. Aquesta sí que mai ha canviat el seu nom. Però sí la seva orientació. Unes vegades toca ser els més independentistes, unes altres els pactistes. El seu dirigent més televisiu ha passat de ser un bel·ligerant a un moderat de la nit al dia. Després estan els morats, que si ens hem de guiar per l'alcaldessa, no tenen objeccions d'estar en les verdes i en les madures i finalment la CUP, que em són simpàtics, però ni des de lluny se m'ocorreria votar-los.

Tot i això, hem d'anar a votar. No votar o votar en blanc, representa donar-li més valor al vot del qual sí que ho facin, encara que sigui del partit que tu mai votaries. Els escons són els que són i es reparteixen entre els vots hàbils rebuts.

I a qui votar? Doncs a qui et sembli el menys dolent, però no el regalis i vota!

Participaciones de loslectores

Másdebates