Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Carta a l'equip de la Maternitat del Clínic: "Gràcies de tot cor"

Una mujer con su bebé en brazos.

Una mujer con su bebé en brazos. / EL PERIÓDICO

Volia agraïr a tot l'equip de la Maternitat de l'Hospital Clínic el tracte i l'ajut que van proporcionar a la meva filla, que recentment ha estat mare de bessons. L'embaràs era de risc des del primer moment i els controls continus i l'atenció rebuda han fet possible que tot arribés a bon terme.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Va rebre l'atenció, l'estimació i l'ajut necessaris en aquests moments tan difícils per tal de tirar endavant un part vaginal (amb els seus riscos), perquè la lactància materna hagi estat possible i per donar-li la confiança necessària per sentir-se una mare segura i plena de felicitat. Van assessorar en tot moment als futurs pares, explicant-los les diferents situacions en les que es podrien trobar. Els van ensenyar la sala de prematurs, perquè era molt probable que els nens ho fossin, i els van informar de com havien de tenir cura dels bebès un cop arribessin a casa. 

No tinc paraules i no hi ha sou que pagui aquesta tasca encomiable que fan. Crec que hem de lluitar per no perdre el model de sanitat que tenim, que és l'enveja de la resta d'Europa, però, d'altra banda cal lluitar per tal que aquests magnífics professionals siguin tractats humana i econòmicament com es mereixen.

Desitjo que per molt temps puguin seguir ajudant als pares i mares que depositen la seva confiança en ells. Estic parlant dels fills, que són el més important a la nostra vida. Felicitats i gràcies, de tot cor.

Participaciones de loslectores

Másdebates