Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"A l'Àrea Metropolitana de Barcelona hem de tornar al treball presencial malgrat les mesures de la Generalitat"

Una trabajadora delante de su ordenador, con mascarilla y pantalla protectora para evitar posibles contagios.

Una trabajadora delante de su ordenador, con mascarilla y pantalla protectora para evitar posibles contagios. / Robert Ramos (El Periódico)

A l'Àrea Metropolitana de Barcelona, tercera administració de Catalunya, l'equip dirigent, comandat pel socialista Antoni Balmón, ha perdut el nord.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El dia 5 d'octubre se'ns va informar a la plantilla de les intencions de la Direcció d'incorporar-nos progressivament al treball presencial fins el 100% de presencialitat el dia 2 de novembre.

Aquests dies, amb totes les notícies que fan palès un augment arreu de Catalunya de tots els indicadors negatius relatius a la propagació del coronavirus, havent aprovat el Govern noves mesures, entre elles la recomanació de realitzar el treball des de casa sempre que sigui possible, la Direcció de l'Àrea Metropolitana de Barcelona manté que la plantilla a principis de novembre ha d'estar reincorporada al 100% (la setmana vinent al 80%), fent oïdes sordes no només a les mesures de la Generalitat de Catalunya, sinó ignorant el malestar i les queixes del comitè de treballadors.

Som unes 750 persones que provenen de més de 40 municipis. Les mateixes que durant la primera onada de la pandèmia van ser felicitades pel Consell Metropolità per la feina realitzada des de casa i pel seu compromís amb les tasques encomanades. Ara diuen que són recomanacions i no se senten obligats. Nosaltres diem que estan sent irresponsables i que juguen amb la salut de tota Catalunya sense cap raó.

Participaciones de loslectores

Másdebates