Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"22 positius en un campament de 29 adolescents: Senyors del Govern, per què no es van prendre mesures abans?"

"22 positius en un campament de 29 adolescents: Senyors del Govern, per què no es van prendre mesures abans?"

Protesto 'en obert' perquè el Govern no va prescriure amb prou antel·lació la vacunació massiva dels monitors i monitores d’activitats d’estiu com es va fer amb el cos docent. I també perquè no va preveure fer passar tests d’antígens a tots els nens i nenes que s’havien d’incorporar a colònies i campaments, com es va fer als festivals de música per unes hores de convivència.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

Sí, són mesures costoses, cert. Però és molt més costós tot el que està passant: piles i piles de nois i noies contagiats de covid a les colònies, casals i campaments. Un desastre!

Es pot saber qui va decidir que no calia? I per què? De debò que ningú del Govern va sospitar aquest escenari? És al·lucinant tenir governants i que no serveixin per protegir la infància! Ah, calla, que com que no voten...

I algú ha pensat en les famílies? Al final, som nosaltres les que ens hem de 'menjar' no només el confinament dels nostres fills sinó, i molt pitjor, l’angoixa de tenir-los malalts, pendents del termòmetre, pendents de com passa la nit i preguntant-los a través de la porta tancada si pot o no pot omplir els pulmons d'aire.

En fi, Govern, poseu-vos les piles: la infància és important, el lleure és essencial i l’estiu és vital. Va, si us plau, no badeu!

Participaciones de loslectores

Másdebates