Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"22 positius en un campament de 29 adolescents: Senyors del Govern, per què no es van prendre mesures abans?"

Colonias de verano Generalitat

Colonias de verano Generalitat

Protesto 'en obert' perquè el Govern no va prescriure amb prou antel·lació la vacunació massiva dels monitors i monitores d’activitats d’estiu com es va fer amb el cos docent. I també perquè no va preveure fer passar tests d’antígens a tots els nens i nenes que s’havien d’incorporar a colònies i campaments, com es va fer als festivals de música per unes hores de convivència.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Sí, són mesures costoses, cert. Però és molt més costós tot el que està passant: piles i piles de nois i noies contagiats de covid a les colònies, casals i campaments. Un desastre!

Es pot saber qui va decidir que no calia? I per què? De debò que ningú del Govern va sospitar aquest escenari? És al·lucinant tenir governants i que no serveixin per protegir la infància! Ah, calla, que com que no voten...

I algú ha pensat en les famílies? Al final, som nosaltres les que ens hem de 'menjar' no només el confinament dels nostres fills sinó, i molt pitjor, l’angoixa de tenir-los malalts, pendents del termòmetre, pendents de com passa la nit i preguntant-los a través de la porta tancada si pot o no pot omplir els pulmons d'aire.

En fi, Govern, poseu-vos les piles: la infància és important, el lleure és essencial i l’estiu és vital. Va, si us plau, no badeu!

Participaciones de loslectores

Másdebates