Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Xarxes socials: Cal compartir-ho tot?

Unas visitantes al nuevo parque Disney en hacen un selfie durante la ceremonia de inauguración.

Unas visitantes al nuevo parque Disney en hacen un selfie durante la ceremonia de inauguración. / AFP / JOHANNES EISELE

Xavi Garcia Sanchez

Fa poc vaig tindre la oportunitat de fer una petita excursió amb un petit grup de coneguts. L’excursió en concret va ser en bicicleta, i va durar unes 6 hores en total, des del moment en què ens vam trobar fins que ens diem adéu.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Durant aquesta excursió vaig poder observar un comportament comú en els companys: es tracta de la necessitat de compartir l’experiència a les xarxes socials. És cert que durant el recorregut vam travessar diferents elements que fan la ruta molt interessant, com ara un poble entranyable, una mina fora de servei, un gorg per banyar-se, i diversos objectes i parcs típics de la zona i  l’entorn. Tots ells mereixen l’atenció dels que circulen per la via, diria més, sense aquests elements, la ruta no seria igual.

Val la pena aturar-se. Ara bé, no sé si val la pena la necessitat de trobar contínuament la millor cara, postura, filtre, etcètera per fotografiar-se i penja-ho a la xarxa social. I això ho feia cada company de l'excursió.

Per mi, que sóc un complet desconegut a les xarxes (i a molts més llocs, diria), sembla que la sortida perd cert encant, el de gaudir de l’entorn, participar al paisatge en comptes de fer-lo servir de croma pels fondos de les fotos. Però potser és que, com dic, sóc un desconegut.

Participaciones de loslectores

Másdebates