Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La bogeria del WhatsApp

Mensaje de bienvenida a la aplicación de mensajería móvil Whatsapp.

Mensaje de bienvenida a la aplicación de mensajería móvil Whatsapp.

Per mutació tecnològica ha sortit una nova espècie del gènere torracollons: el 'Turrimtesticulis whatsappensis'. El WhatsApp, sorgit amb la millor de les intencions, la d'un sistema de missatgeria escrita per a mòbils, ha anul·lat les trucades. Avui, per una trucada de veu, reps 12 wasaps.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

En plena era digital, on és més fàcil trobar un esmolet que un carter i els joves no saben rebre un telegrama, amb el correu electrònic cosa de bancs o propaganda, els tocs d'entrada de WhatsApp composen melodies nyigui-nyogui com Los 40 Principales.

Per WhatsApp t'envien al moment el gol del Barça, l'estossinada policial,el darrer acudit o un ensenyant la ceba a l'altra punta del món; t'avisen que un eixam d'abelles emprenyades va en direcció a casa teva, però el més fotut és que tothom envia el mateix, de manera que perds una hora veient 40 gols del Barça, t'apréns de memòria els moviments de repartir estopa amb la porra i li veus la ceba quaranta vegades mentre l'eixam d'abelles emprenyades t'agafa pel carrer abans de tancar-te a casa perquè t'has entretingut llegint tants wasaps.

Te n'adones que cada cent wasaps que reps, sis són aprofitables, els demés tonteries pures i per quintuplicat. Queda el recurs (l'aplicació ho permet) de desconnectar acústicament als torracollons, de manera que no escoltaràs més que l'entrada de missatges de qui t'interessa i, quan et vagui, en obrir el telèfon veuràs la torracollonada en conjunt, podent o mirar què diuen, o directament, enviar-los al botavant, esborrant-los.

Hi ha els torracollons d'efecte retardat, amb temporitzador, que t'envien notícies sensacionals de fa tres anys o et convoquen a l'arribada de Colom a les Antilles. Són feliços, sempre se s'assabenten del diluvi acabat de ploure.

També hi ha els torracollons anònims, aquells que t'envia un wasap i per més que miris de qui pot ser el número, no podràs saber qui és fins que no el truquis i resultarà ser un company de la 'mili' a cavalleria de marina, aquells que no has tornat a veure des que li vas deixar mil peles deu dies abans de llicenciar-vos.

Tothom diu que el món està boig, que ens hem tornat bojos, i serà veritat, però el món digital, l'electrònic i el de la presa, no està boig, potser alguns usuaris ja venien sonats de sèrie! 

Participaciones de loslectores

Másdebates