Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Vull decidir-ho tot

Qui decideix els impostos que paguem els catalans? El Govern espanyol. Qui decideix quants diners es destinen a Catalunya? El Govern espanyol. Qui decideix sobre els aeroports i els ports de Catalunya? El Govern espanyol. Qui decideix que la cultura pagui un IVA del 21%? El Govern espanyol. Qui decideix quants refugiats podem acollir a Catalunya? El Govern espanyol.

Entretodos

Publica un post sobre la situación política

¿Cuál crees que deben ser ahora las prioridades de los partidos?

El poder, en majúscules, el té el Govern espanyol (i el Congrés dels Diputats, l'alta judicatura i els alts funcionaris de l'Estat). Aquesta és la qüestió. Per això no tenm pacte fiscal, per això el Tribunal Constitucional va retallar l'Estatut aprovat pel poble. Els poderosos no volen perdre el poder.

Per això votaré 'sí'. Perquè vull que els impostos que paguem els catalans els decidim els catalans. Perquè vull que les infraestructures   que es fan a Catalunya les decidim els catalans. Perquè vull que el Govern català sigui qui decideixi quants refugiats acollim a Catalunya. I també perquè estic convençut que és una oportunitat única de fer un Estat molt més democràtic que no pas l'Estat espanyol. Un Estat on el poder estigui molt més repartit.

Participaciones de loslectores

Másdebates