Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Un vol de Vueling a Menorca amb massa incidències

Un avión de Vueling en El Prat.

Un avión de Vueling en El Prat. / EFE / JOSEP LAGO

Dos d'agost. Aeroport de Barcelona, porta d'embarcament per anar a Menorca, sortida prevista a les 17.15 hores, vol VY3716 (Vueling). A les 17.00 h tocades, quan tothom està distribuït en files segons el número de seient adjudicat, la persona autoritzada ens comunica que no hi ha cap avió de Vueling, es canviarà per un de la companyia Olympus Airways i tothom podrà seure on vulgui. La primera vegada que pago un seient numerat (la tarifa més econòmica) i em quedo sense el meu seient pagat i sense els diners.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Altres incidències: el personal de cabina no ens diu ni bon dia, el poc que va dir només en anglès. Vaig preguntar a la persona que havia anunciat l'imminent aterratge a Menorca si podia parlar en català o en castellà (és un vol nacional), em va respondre amb un no rotund.

A la tornada, vaig fer una reclamació a Vueling, cosa no gaire fàcil, els formularis només permeten queixar-se del que ells volen. Vaig fer dues reclamacions. Vueling va respondre les dues igual i sempre citant la «Normativa Europea vigente de Navegación Aérea», mai especificada.

Gràcies, Vueling, per tractar tan bé als clients!

Participaciones de loslectores

Másdebates