Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

En la victoria del PP hi ha fenòmens paranormals

Mariano Rajoy, arropado por su equipo, saluda a sus seguidores la noche del 26-J 

Mariano Rajoy, arropado por su equipo, saluda a sus seguidores la noche del 26-J  / JUAN MANUEL PRATS

El PP va guanyar les eleccions del 20-D però no va aconseguir formar govern perquè l'estratègia immobilista de Mariano Rajoy no va donar  resultat. Com a conseqüència, i segons la llei, se'n van haver de convocar unes de noves amb l'objectiu de clarificar el panorama polític nacional. Malgrat el pou de porqueria en el qual es troba immers però amb la seguretat d'una impunitat permanent, el PP, no tan sols ha tornat a guanyar les eleccions del 26-J sinó que, a més, ha incrementat els seu nombre de diputats.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Aquesta realitat només es pot explicar a partir de la fenomenologia  paranormal en qualsevol de les seves dues modalitats, es tracta, per tant, de saber si la victòria aconseguida i les conseqüències posteriors, corresponen a "fenòmens paranormals de coneixement" (obtenció d'informació sobre el món exterior al  marge dels canals sensorials comuns: telepatia, per exemple) o a "fenòmens paranormals d'efectes físics" (efectes objectivament detectables en el món exterior al marge del marc de les influències energètiques conegudes: levitació, per exemple).

En qualsevol cas, els fenòmens paranormals poden situar-se en els següents contextos: esoterisme, ocultisme, teosofisme, esperitisme, bruixeria, vudú o satanisme. Per cert, també hi són presents en totes les grans religions (el ministre de l'Interior en deu ser perfectament conscient).

Si enguany i malgrat totes les combinacions, variacions i  permutacions a l'abast tampoc és possible la formació d'un govern,  sempre hi haurà la possibilitat d'una tercera convocatòria, és a dir, uns nous "encuentros en la tercera fase", pel·lícula de ciència ficció en la qual, al cap i a la fi, també es tracten fenòmens paranormals.

Participaciones de loslectores

Másdebates