Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

¿Un viatge cap enlloc?

L'article d'opinió d'Antonio Sitges-Serra 'Un viatge cap enlloc' conclou que el procés secessionista és com "un animalet xuclador que anul·la tot el que té al seu voltant i navega cap a la seva extinció". I per arribar a aquesta conclusió es nodreix del viatge a Ítaca, d'una Catalunya que és "acollida" per la península des de temps immemorials, de tripulants que salten del vaixell, de pel·licules com 'Yellow Submarine', dels Beatles, d'odissees i utopies.

Entretodos

Publica un post sobre la situación política

¿Cuál crees que deben ser ahora las prioridades de los partidos?

El problema real de gran part d'aquesta península és precisament aquest, tot s'ha de fer i ha de girar envers el nostre passat, sense   aixecar el cap i mirar endavant.  Precisament això és el que no som els catalans. Si som qui som i estem on estem, és precisament pel   nostre caràcter emprenedor, no pas per mirar enrere. Senyor Sitges-Serra, ¿s'imagina que els cirurgians no haguéssim aixecat el cap i ho féssim tot com fa 30 anys? Com vostè molt bé sap, els avenços en la nostra professió han estat fruit d'emprenedors, i en aquest   sentit la sanitat catalana hi té molt a dir. Respectem la forma de pensar de cadascú, però deixem també que els emprenedors puguin conduir aquest país al seu lloc respectable. No tot el que no ens agrada en aquest món són utopies.

 

 

 

Participaciones de loslectores

Másdebates