Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Es veu que tenir vagina i pits provoca al mascle

Roosh Valizadeh, promotor del moviment 'neomasculinitat', defensa la legalitat de la violació en les propietats privades, i diu que  d'aquesta manera, les dones protegirien el seu cos de la mateixa manera que protegeixen el seu 'smartphone'.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Ara resulta que les dones són les  causants de les agressions sexuals, es veu que per tenir vagina i pits es provoca al mascle, i que el respecte a la dignitat d'una fèmina queda anul·lat si es posen escot, faldilla curta o són amables. Bé, potser que hi reflexionem tots plegats. Personalment, he arribat a la  conclusió de que està clar que existeix el sexe dèbil, o al menys, una  part d'aquest sexe ho és.

I precisament per això, s'ha de defensar, és dèbil. Han de crear moviments, proclamar als quatre vent la seva  les seves consignes, fer-se visibles, aconseguir adeptes. Tenen por, és normal, jo entenc que vulguin aconseguir drets i protegir-se, l'ombra de la superioritat del sexe contrari, i la complicitat de la  majoria dels seu propi gènere engoleix, a poc a poc, totes les conquestes aconseguides al passat i els seus plans de futur.

He de  donar les gràcies al esnyor Valizadeh, ja que sempre havia apostat per la igualtat entre homes i dónes, però ell i la seva lluita, m'han obert els ulls. Hi ha tot un col·lectiu espantat, acomplexat i insegur, i  ara, més que mai es visibilitza. Dónes del món, i també homes que no s'identifiquen amb aquest nou moviment, apiadeu-vos del sexe dèbil: l'home retrògrad.

Ha de ser dur sentir-se rei destronat, perdre el poder patriarcal, tenir la necessitat de sotmetre a l'altre per poder mantenir un estatus que només existeix al seu imaginari i ser incapaç  de controlar els seus impulsos. Crec que és evident que hi ha un declivi de la masculinitat, tal i com la concebíem; els rols de gènere, a poc a poc s'estan transformant i ara, podem triar, i, el més important, educar per a ser el que vulguem ser i, sobretot, aprendre i ensenyar a respectar la dignitat de l'altre, sigui del sexe que sigui. M'encantaria un món ple de prínceps roses i princeses  cavallers. I a tu?

Participaciones de loslectores

Másdebates