Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

El veto als cotxes a Barcelona: Quina alternativa dóna l'administració?

Una calle de Barcelona colapsada por el tráfico automovilístico.

Una calle de Barcelona colapsada por el tráfico automovilístico. / FERRAN NADEU

Acabo de llegir l'article sobre que l'AMB vol avançar la data de les restriccions a la circulació a l'àrea metropolitana de Barcelona. Tinc un vehicle de benzina del 2001, i estic pensant en canviar-lo per un d'elèctric. El problema és que l'oferta de vehicles elèctrics, per part dels fabricants, és ridícula; l'autonomia no és acceptable per a viatges llargs, i la xarxa de punts de recàrrega no està prou extesa com per considerar-ho acceptable.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

A més a més, el preu més baix de l'únic fabricant que veritablement aposta per aquesta tecnologia, Tesla, són 60.000 euros, el doble del màxim que tinc previst per a un vehicle nou.

Per tant, jo em pregunto: a banda de prohibir-me circular amb el meu vehicle pel qual pago els meus impostos, inclòs el de circulació, què pensa fer l'administració per ajudar-me en l'adquisició d'un vehicle elèctric? Donar-me un bonus anual de metro o un per al bicing?

Participaciones de loslectores

Másdebates