Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Vetar cotxes no és ni la única ni la millor solució"

Efectos de la contaminación atmosférica en el cielo de Barcelona, el pasado diciembre.

Efectos de la contaminación atmosférica en el cielo de Barcelona, el pasado diciembre. / JOSEP GARCÍA

Josué Castilla

Ho sento molt, però no puc estar més d'acord amb la carta d'en Joan Llobet 'Política mediambiental de Barcelona: el 'com' és important'.

Entretodos

¿Crees que es posible vivir sin coche en Barcelona?

Explícanos qué tendría que cambiar en la ciudad para que la mayoría de barceloneses prescindieran del vehículo privado

Em considero una persona preocupada pel medi ambient, però la forma com es planteja reduïr la contaminació és molt discutible. Em dol, però no puc no sentir-me identificat amb el supòsit de "persona que quedarà vetada de Barcelona".

La innacció de les Administracions Públiques (AMB, en el meu cas) m'ha obligat a fer ús del cotxe en detriment del transport públic. I com jo, segurament moltíssims ciutadans de les segones i terceres corones metropolitanes afectades per altres Aministracions (Fomento, GenCat, Ajuntaments...).

Com a jove que té la seva primera feina, i no prové d'una familia benestant, no tinc un cotxe nou. Ja m'agradaria tenir un elèctric o híbrid i no contaminar! Però tenir un cotxe de més de 10 anys és el que em toca sent pobre.

Crec que l'Ajuntament està traspassant les seves competències. Aquesta mesura afecta milers de persones que no tenen ni tindran veu ni vot en la decisió (recordem que les rondes les utilitzen ciutadans de força de BCN ciutat).

Volem no contaminar? Més transport públic i més econòmic. Gratuïtat en episodis d'alta contaminació. Vetar cotxes no és la única ni la millor sol·lució.

Participaciones de loslectores

Másdebates