Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

El vegetarianisme no és una moda

Activistas veganos con el cuerpo pintado de azul y dentro de redes de pesca, en Saint-Michel (París), el 20 de mayo.

Activistas veganos con el cuerpo pintado de azul y dentro de redes de pesca, en Saint-Michel (París), el 20 de mayo. / AFP / GEOFFROY VAN DER HASSELT

Cada vegada són més les persones que decideixen eliminar els productes d'origen animal de la seva alimentació, adoptant una dieta vegetariana. A les xarxes socials hi podem trobar 'influencers' amb milers de seguidors que expliquen la seva experiència, donen consells, informació útil, llocs on menjar o receptes. Restaurants i bars també s'adapten i cada dia és més senzill trobar àpats aptes per vegetarians. Davant d'aquest fet, una part de la societat parla de moda mentre que d'altres afirmen que és molt més que això. Gràcies a l'accessibilitat de productes als supermercats, els bars 'veggie-friendly', l'augment d'informació podem afirmar que el vegetarianisme ha vingut per quedar-se i que seguirà augmentant en els anys vinents.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Participaciones de loslectores

Másdebates