Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Vaig patir l'atac de dos gossos: Qui em paga els dos mesos de baixa i les seqüeles?"

El passat dia 18 de gener, passejant amb el meu gos correctament lligat, vaig ser víctima de l’atac de dos gossos de mida considerable a prop de la masia de Can Cuso, a Sant Cugat. Durant l’atac vaig caure per un marge i em vaig fracturar un dit de la mà i el passat 20 de gener em van haver d'operar d’urgència per posar-me dos claus. He tingut el dit més d’un mes immobilitzat, he estat més de dos mesos de baixa i en aquests moments estic fent rehabilitació perquè no ha quedat bé.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El dia que vaig patir l'atac, vaig trucar immediatament a la policia local, doncs estava ferit i no podia conduir. Els agents van avisar a l’ambulància i van prendre nota dels fets. Fins aquí, tot molt correcte, però aleshores va començar la meva sorpresa i peregrinació. En posar la denúncia em van dir que havia de posar-la al jutjat en presència d’un advocat i un procurador. I en demanar l’informe dels fets per fer el tràmit em van dir que només me’l podien donar si el demanava per instància. I així vaig fer. Més tard vaig rebre un escrit en el qual em deien el que jo vaig declarar, però en cap moment mencionaven si havien identificat el propietari dels gossos. En demanar més informació em van respondre que no podien facilitar-me-la, que ho havia de demanar un jutge. Al comunicar-li al meu advocat, aquest em va recomanar que no fes res més perquè sense informació del propietari dels gossos no es podia valorar l’efectivitat de la possible denúncia.

Em vaig desesperar i em vaig haver de resignar malgrat les despeses econòmiques que he tingut durant aquests dos mesos. I quina va ser la meva sorpresa quan un dia rebo un requeriment de la ORT de la Diputació en nom de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès comunicant-me que he de pagar una taxa de 19,30 euros pel document que em van enviar el primer cop, el mateix que no diu res i que no em serveix per a res. Després de ser atacat i no poder defensar-me haig de pagar un document que no especifica res en concret. I qui em paga a mi els dies de baixa, els viatges a l’hospital, la roba trencada i les seqüeles de l’accident?

CARTAS RELACIONADAS

"Un perro embistió a mi hijo y lo lanzó por los aires"

Participaciones de loslectores

Másdebates