Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Urgeixen polítics nous a Catalunya i Espanya

Carles Puigdemont y Roger Torrent

Carles Puigdemont y Roger Torrent

Penso que sí que hi haurà investidura. Ningú en el camp independentista voldrà aparèixer com el dolent de la pel·lícula. Però s'ha de tenir en compte que serà com tornar enrere.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Diria que pel president Puigdemont, no han existit aquests darrers mesos. Tot es va quedar aturat quan va decidir marxar. I vol trobar tot igual. I això voldrà dir la confrontació amb l'estat, l'augment de la tensió en la societat. encara que desitjo de tot cor que els presos tornin a casa, es vulgui o no, aquesta tensió ha disminuït els darrers mesos. I penso que és bo.

Però si és investit, tornarem, crec jo, a finals d'octubre. Per altra banda, Mariano Rajoy i el seu Govern (però ell especialment) és incapaç de parlar més que de la llei i la seva força. No ho és de parlar, encara que sigui una mica, de com fer que Catalunya es senti còmode dins Espanya.

Donades aquestes dues posiciones irreconciliables, crec que el millor pel nostre país seria que sortissin cares noves per sortir de la situació que ens trobem. Estic segur que a les formacions independentistes hi ha gent preparada, i potser, tant de bo, en el Partit Popular, també.

Participaciones de loslectores

Másdebates