Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Una setmana amb un esboranc a la porta de casa

El 4 d'abril denuncio a l'Ajuntament de Barcelona l'aixecament de la vorera per les arrels d'un arbre situat al carrer Carretera antiga de Mataró, al barri del Parc de la Ciutadella. Prenen nota amb el corresponent codi. 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El dia 14 de juny, dos mesos després, es produeix el que era previsible i apareix una esquerda aixecant la vorera que ens arriba a l'entrada del immoble on visc, trencant part de l'entrada. Torno a trucar per avisar que és urgent, tornen a prendre nota el dia 15 al matí. A la tarda, com no ha vingut ningú optem per trucar al 092, que (veient la gravetat) del fet avisen els bombers. Ells tanquen la zona i posen la cinta. Tornem a trucar a l'ajuntament dient que no podem sortir ni entrar, que és una zona peatonal, que no es pot accedir al pàrquing del costat, que és una zona de jocs infantils i que impedeix mobilitat als veïns. Fins el dia 20 de juny, després de varies queixes a l'Ajuntament, no es va solucionar el tema.

Valorin els lectors la eficiència dels serveis municipals.

Participaciones de loslectores

Másdebates