Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Felicitat més repartida

Verbena de Sant Joan en la calle de Santa Carolina (Baix Guinardó).

Verbena de Sant Joan en la calle de Santa Carolina (Baix Guinardó). / RICARD FADRIQUE

Coets, turisme i oci. Aspectes ben presents en la nostra societat actual. Les revetlles, els turistes que visiten la ciutat, les festes nocturnes que acaben ben de matinada són una mostra d'una societat que gaudeix. Els coets, com més soroll major és el seu cost i major la satisfacció del tirador; el turista, com més visites i restaurants fan servir, més diners gasten i més feliços han de ser; els noctàmbuls, com més consum de begudes i els espectacles que siguin ben lluïts, més diners els costa i també més satisfacció. 'Carpe diem'.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Però ben al costat hi ha una altra societat que premsa, ràdio i televisió ens recorden que està en la marginació, en el sofriment, en la gana, en la pobresa. Són els que mai tenen vacances, els que queden al marge de la felicitat que uns es poden donar.

Com sempre es diu, les coses ben repartides són més justes. Potser una mica menys de felicitat dels que poden tenir una vida normal i una major col·laboració a Càritas, Creu Roja, i a tantes oenegés, que vetllen per intentar donar dignitat a la vida de moltes persones que viuen en permanent precarietat. Saber compartir és una mostra d'humanitat, de gran civisme solidaritat.

Participaciones de loslectores

Másdebates