Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Tres anys de llista d'espera per operar-se de cataractes

Intervención de cataratas en un centro oftalmológico de Barcelona.

Intervención de cataratas en un centro oftalmológico de Barcelona. / CARLOS MONTAÑÉS

Estic inscrit en la llista per tractar les cataractes des del mes d’octubre de l’any 2015 i intento digerir la resposta obtinguda de l’hospital quan em van dir «no compti per abans del 2018». Sents un grau d’impotència tan elevat què no saps ni què dir, ni què fer, ni on dirigir-te per minimitzar aquesta llarga espera.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Compartint aquesta realitat amb la gent del carrer, la gran majoria diu estar exactament en la mateixa situació, però n’hi ha d’altres que et deixen amb la boca oberta quan comenten que ho han pogut solucionar amb un màxim de 30 dies a la privada. És clar, qui pot, truca a la porta de la sanitat privada.

Hi ha moltes ofertes a la privada amb solucions d’avui per demà, només cal posar a la fresca no menys de 2.000 euros, i tot arreglat! El comparatiu és al·lucinant: d’avui per demà o pel 2018. A la majoria de jubilats, però, ens fa tan de mal gastar-nos aquests diners com tenir cataractes.

Si hi hagués voluntat d’arreglar-ho, no podria existir un transitori enteniment entre pública i privada fins reduir racionalment aquestes llistes d’espera?

Participaciones de loslectores

Másdebates