Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

El tramvia per la Diagonal, una despesa innecessària

Vaig llegir el pasat 22 de gener una notícia que m'ha deixat al·lucinada: Al 2017 es faran obres a l’Avinguda Diagonal per tal d’enllaçar la Plaça Francesc Macià amb la Plaça de les Glòries pel carril central de la Diagonal’.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Primer, crec que igual que en anteriors vegades, s’hauria de fer una votació ciutadana. Segon, no creuen que aquesta inversió no és necessària i estaria infinitament millor si es cedís a Sanitat Educació?  Què és més important, reduir les cues als hospitals, augmentar la seva qualitat, adreçar-los als menjadors socials,  o la gran obra de connectar els tramvies? Em sembla que fins i tot els nens tenen la resposta.

Tercer, es vol fer aquesta ‘mega’ obra sense donar alternatives al transport privat. Molt bé, senyors governants, vostès han pensat que hi ha persones que agafem el cotxe no per gust, sinó per necessitat?  N’hi ha que treballem en polígons industrials fora de Barcelona on no arriba el transport públic decent. Com se suposa que haurem d’anar a treballar, caminant 40 km al dia? O fent filigranes amb rutes alternatives que ara per ara ja estan més que saturades? Perquè no arreglen primer el transport a l’àrea metropolitana?

Si us plau, us demano que li feu tres voltes més a aquesta idea i poseu la lògica i les veritables necessitats actuals de la nostra ciutat pel davant d’una obra innecessària, caríssima i que tindrà més inconvenients pels habitants de Barcelona que virtuts. O comissions?

Participaciones de loslectores

Másdebates