El Periódico

La aportación de los lectores

Publica una carta del lector

A TMB, cal escoltar abans que sancionar

ELISENDA PONS

Estación de metro de la Barceloneta, a finales de julio.

Genís Valera GualBarcelona

¿Qué opinas del tema de discusión? ¿Qué te parece la aportación de este usuario? Envía tu opinión para participar en el debate.

Jueves, 20 de abril del 2017 - 08:45 h

El 16 de març, en acabar la feina, amb la meva dona agafem el metro a Vallcarca direcció Les Corts. Valido dos viatges amb la T-10, i poc després rebo trucada de la meva mare de 86 anys, angoixada: se li ha tancat la porta del pis, és al carrer sense claus.

Transbordo a Diagonal fins Badal, on viu, i li obro la porta. Quan vaig a casa a peu, truca la meva dona, li requerien el bitllet a Les Corts. Arribo pocs minuts desprès, hi era l'agent sancionador. Diu que estan obligats a sancionar, però que per la seva experiència sap que dic la veritat. Guardi el bitllet i faci al·legacions dels fets. Ho fem el dia següent al punt TMB amb declaració jurada d'un professor que va entrar amb nosaltres al metro i va ser testimoni de la conversa amb la meva mare.

Rebem una carta el dia 11 d'abril, signada per Gestió i control del frau desestimant les al·legacions i el recurs de reposició. Entenc la normativa, però vostès demostren insensibilitat no entenent els fets. Demostrar que el viatge està pagat i testimonis jurats no val per a res?

Som professors, eduquem els alumnes en el civisme, en el transport els exigim correcció, però abans de sancionar escoltem. No enganyin la gent, no diguin que fer al·legacions serveix de res. I a qui decideix, ¿perquè no hi ha nom? Si es incapaç de valorar fets com aquests millor el substitueixin per un robot. Quan hi ha avaries, incidències i vagues, estaria bé informessin amb la mateixa diligència que sancionen; i potser que algun cop demanin disculpes.

Participaciones de los lectores

Carta de la Penya Blaugrana de Puerto Rico

Javier L. Inclán Presidente Penya Blaugrana de Puerto Rico

Estimado Sr. Bartomeu:... Seguir leyendo

Marxeu per sempre de Catalunya

Jaume Farrés Boada Olesa de Montserrat

Duele ser un traidor en ambos bandos

Víctor Molero Sant Boi de Llobregat

N'estic fart!

Carles Ramos i Portas Alella

Reprender y reprimir

Ricard Gimeno Barcelona

Ara només es pot anar cap endavant

Carmen Alemany Barcelona

Realment no sé per on començar. Són tantes les coses que hem remouen per dins que es fa difícil.... Seguir leyendo

"Yo solo quiero vivir en paz"

Marian Ortega García Esplugues de Llobregat

Un país donde quepamos todos

Montse Pérez Perdigón Barcelona

Les obscures figures de Mordor

Àngel Comas Izquierdo Salou

La Muntanya del Destí, mai derrotada per aquella pacífica gent, feia temps que tornava a escopir foc. Un foc fred i fètid com la mort. Sabien q... Seguir leyendo