Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Concert dels Stones: Preu desorbitat per a persones amb mobilitat reduïda

Mick Jagger, en un concierto de los Rolling Stones en California en el 2016.

Mick Jagger, en un concierto de los Rolling Stones en California en el 2016. / AP / CHRIS PIZZELLO

Vull fer pública la discriminació envers les persones amb mobilitat reduïda per part dels promotors del proper concert dels Rolling Stones a Barcelona.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El 16 de maig, data de la posada a la venda de les entrades, vaig entrar a la web de Ticketmaster, i veient que hi havia un número de telèfon (902 33 22 11) especial per a la venda d'entrades a persones amb mobilitat reduïda, vaig trucar-hi. Després de 15 minuts esperant, al final s'hi va posar una senyoreta. Al dir jo que volia comprar tres entrades, (dues per a persones en cadira de rodes i una per a l'acompanyant,) em va dir que havia de fer el pagament amb dues targetes diferents. Jo li vaig contestar que només disposava d'una sola targeta i que només volia tres entrades, i em va tornar a dir el mateix. Llavors li vaig preguntar el preu, i em va dir que era de 180 euros més despeses de gestió...per persona!

Si la localitat més econòmica o general costa 86 euros, per què (atès que les persones usuàries de cadira de rodes no podem accedir als altres seients i necessitem d'un espai habilitat) hem de pagar un preu tan desorbitat? Em vaig queixar i la senyoreta que em va atendre em va dir que era qüestió de la promotora.

Naturalment, no he fet cap compra i vaig dir que ho denunciaria a les xarxes socials i als mitjans de comunicació.

Participaciones de loslectores

Másdebates