Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

El testament de l'avi Florenci

Jordi Pujol comparece en el Parlament.

Jordi Pujol comparece en el Parlament. / JULIO CARBO

Sembla que a ca Jordi Pujol i Soley ha aparegut un testament de l’avi Florenci, el mateix que Pujol suposadament no va poder o voler lliurar al jutge.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Sobre aquesta qüestió, el següent: quan es produeix la defunció d’un parent pròxim, el primer que fan els hereus, després del dol, és demanar les ultimes voluntats al Ministeri de Justícia. Aquí et diran si hi ha o no testament.

Segon: els notaris no fan neteja del seu protocol cada sis anys, com poden fer-ho les empreses.  Tercer: el Col·legi de notaris guarda les escriptures de més de 25 anys d’antiguitat, i la consulta és lliure amb els següents condicionants: cal conèixer la data del document, el numero de protocol, el notari i tenir més de cent anys d’antiguitat, termini aquest que dubto molt tingui validesa davant d’un ordre judicial.

En conseqüència, no se si Jordi Pujol no va voler donar l’escriptura o no va existir gaire interès en trobar-la, si existeix el que es busca, per poder moure el molí de difamacions a voluntat.

Participaciones de loslectores

Másdebates