Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

'Techo y comida', una pel·lícula recomanable per a polítics

Sònia Duñach Vinuesa

El passat 26 de novembre es va fer la preestrena de 'Techo y comida' a  Barcelona. Vaig estar encantada de poder-hi assitir i la recomano. El  dia 4 de desembre, a tots els cinemes on s'estreni,  caldria posar una  fila dedicada a la classe política i convidar-los, oficial i  públicament, a ocupar una cadira, que si bé no serà tan còmode com la  del despatx o la cambra, sí que els obrirà una finestra a uns fets que  no estan habituats a veure al seu dia a dia. Durant una hora i mitja  tindran davant els seus ulls la realitat silenciada de moltes llars.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

I és que en aquesta pel·lícula, es plasma a la gran pantalla allò  que succeeix dia rere dia als carrers de les nostres ciutats. Famílies  perdent el sostre i el menjar, que resten en silenci, ofegant-se cada  dia una mica més, mentre la resta ens queixem que la crisi no ens ha  permès regalar la última novetat en videoconsoles al nostre fill, i  oblidant el drama profund com el que una mare no pugui ni tan sols  alimentar al seu fill.

I això, senyors, els està passant als nostres veïns.

Participaciones de loslectores

Másdebates