El Periódico

La aportación de los lectores

Publica una carta del lector

Talles que no corresponen a cossos reals

REMY DE LA MAUVINIERE / AP

Anna PuigdomènechBarcelona

¿Qué opinas del tema de discusión? ¿Qué te parece la aportación de este usuario? Envía tu opinión para participar en el debate.

Lunes, 19 de junio del 2017 - 13:15 h

Cada cop són més les persones que pateixen un TCA (Trastorn de Conducta Alimentària). Aprimar és sinònim de satisfacció, però què passa si es torna en una obsessió? No hi ha una causa determinant que et porti a patir-ne un, perquè sí, es pateix. El tallatge de moltes marques cada cop és més petit, la qual cosa provoca que aquesta preocupació s'accentuï. No es diu que un s'ha d'acceptar tal com és, i que ens hem d'estimar?

Però, alhora, no és frustrant anar a comprar uns pantalons i que, segons el lloc, hi hagi una diferència de tres talles? Una persona acomplexada pel seu cos, mai es veurà bé. Però saber que en un mateix dia pot augmentar de talla li farà sorgir un patiment innecessari. Per a molts no és només un número, és 'el número'. Potser si no hi haguessin talles tan petites, l'obsessió per un cos esquelètic desapareixeria. Aquestes empreses multinacionals són incitadores a voler d'aconseguir el cos "perfecte".

Participaciones de los lectores

Contra el ressorgiment de la bufetada educativa

Raquel Rico Marin Girona

Em molesta i m'inquieta a parts iguals, aquesta nova moda de la defensa de la plantofada ben donada per educar ... Seguir leyendo

La medicina de Neymar

Juan Pablo Quijano Barcelona

Claro que duele. Y que deja un regusto amargo. Como a todos los equipos ya vacunados contra ello, la ruptura del amor eterno cuando surge ... Seguir leyendo

Nada podrá ser como antes

Marta Herrera Pardo Collbató

Para las víctimas del atentado de Barcelona y las de esta madrugada en Cambrils, para sus fami... Seguir leyendo

No subas el Himalaya sino conoces el nombre de tus vecinos

José Luis Infante Faura Barcelona