Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Somriures curatius

EL RECORRIDO1. Mireia Rom graba la visita  de dos Pallapupas a un niño ingresado en el Hospital del Mar.2. Portada del libro para ilustrar que se repartirá en plantas de pediatría en el marco de la campaña ’Un gomet vermell’.3. Una de las láminas para ilustrar , que se pueden bajar de internet.4. De izquieda a derecha los artífices el proyecto, Roger Cuartielles, Mireia Rom, Sergi Macià y Glòria Macià, con dos Pallapupas (en el centro).

EL RECORRIDO1. Mireia Rom graba la visita de dos Pallapupas a un niño ingresado en el Hospital del Mar.2. Portada del libro para ilustrar que se repartirá en plantas de pediatría en el marco de la campaña ’Un gomet vermell’.3. Una de las láminas para ilustrar , que se pueden bajar de internet.4. De izquieda a derecha los artífices el proyecto, Roger Cuartielles, Mireia Rom, Sergi Macià y Glòria Macià, con dos Pallapupas (en el centro). / UN GOMET VERMELL

A l'Institut Català d'Oncologia cada dijous un grup de pallassos voluntaris, els Pallapupes, passen per les habitacions dels malalts i per les sales d'espera de les consultes. Treuen un somriure tant a malalts com a familiars, amb petites bromes o actuacions. Aquest moment del dijous és un dels moments més esperats de la setmana.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Fins fa uns mesos, només visitaven als infants i trobo molt encertat que hagin decidit estendre el programa també per a adults. Riure és positiu per tothom i tornar a sentir-te nen veient a pallassos fa que durant uns minuts oblidis on ets i perquè, i en certes situacions, això s'agraeix molt. Jo personalment, els hi vull agrair la feina voluntària que fan, perquè han fet que durant els mesos que la meva mare ha estat ingressada, la veiés riure com a  mínim un cop a la setmana, es trobés com es trobés. Gràcies.

Participaciones de loslectores

Másdebates