Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Sóc professora i faré vaga pel bé de l'educació"

Alumnos cargados con mochilas escolares en el instituto Moisès Broggi de Barcelona.

Alumnos cargados con mochilas escolares en el instituto Moisès Broggi de Barcelona. / FERRAN SENDRA

Per tercer cop, em toca ser aplicadora de les proves diagnòstiques de quart d'ESO. Vista l’experiència, sortiran els resultats sobre assoliments i mancances. I, què farà el Departament d’Ensenyament vers aquestes últimes?

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Fins ara, no s’han aplicat mesures com la disminució de ràtios o augment de personal adreçat a l’alumnat amb necessitats educatives especials. Hi ha nois i noies que poden passar-se fins a dues o tres hores, en un matí, sense classe; senzillament, perquè el docent de baixa no ha estat suplert. Apliquem les noves tecnologies a l’aula i veiem com, en determinats moments, la xarxa pot desplomar-se i perdre’s la connexió a internet.

Els propers 18 de gener i 9 de febrer, els sindicats ens convoquen a una mobilització davant del Parlament de Catalunya, aprofitant l’avinentesa de la negociació de pressupostos.

Faré vaga, malgrat que la Generalitat resta de la nostra nòmina més de cent euros per jornada de “dret” a reivindicació. Quina és la destinació d’aquest "estalvi" econòmic? Catalunya se situa en el novè lloc d’inversíó per estudiant en tot l’Estat espanyol. El primer lloc l’ocupa el País Basc, segons dades del 2012.

Per últim, disculpes als companys que hauran de cobrir el grups d'ESO que deixaré per exercir el meu "dret".

Participaciones de loslectores

Másdebates