Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Sis hores de cua pel certificat d'antecedents penals

Colas para pedir el certificado de antecedentes penales en la oficina del Ministerio de Justicia en la calle Garcilaso, 123.

Colas para pedir el certificado de antecedentes penales en la oficina del Ministerio de Justicia en la calle Garcilaso, 123. / GUILLEM SÀNCHEZ

Sortosament, la meva filla ha aconseguit un contracte per a treballar al Casal del Raval aquest estiu. Gràcies a l’article 1.8 de la Llei de l’Estat 26/2015, de modificació del sistema de protecció a la infància i a la adolescència, necessita un certificat d’antecedents penals per a formalitzar el contracte.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

A les 6 de la matinada s’ha posat a fer cua davant el discret local que la Gerència Territorial del Ministeri de Justícia té a Barcelona (Garcilaso, 123) per a expedir aquesta mena de certificats (curiosament, la seu de la Gerència es troba al cèntric carrer Pau Claris, 158).

L’oficina ha obert, com sempre, a les 9 del matí, i en el repartiment de números d’ordre, a la meva filla li ha correspost el 150. Ha tingut sort perquè cada dia donen 230 números solament. A les 12.45 hores sortia de l’Oficina amb l’imprescindible certificat d’antecedents penals.

Aquesta és una altra assignatura pendent que té l’Estat espanyol: la regeneració de l’Administració pública. L’esperit que inspira els alts càrrecs de l’Administració és hereu directe del franquisme.

Crec que no fa falta dir res més...

Participaciones de loslectores

Másdebates