Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Sexe al metro: s'hauria d'escarmentar a la parella

Ara no farem veure que la parella practicant sexe a l'estació de metro de Liceu de Barcelona no té cap importància, però sí que en té. O és que a Barcelona ens han tombat de sobte el cervell i el fet de contemplar aquests espectacles, que d'amor i delicadesa no en tenen res, esdevé en l'actualitat el més normal del món?

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Deixeu-m'ho dir: aquesta parella em fan vomitar. Sí, em produeixen rebuig, repugnància a l’engròs i tones i tones de vergonya. Entre d’altres raons perquè treuen a relluir els seus instints animals en un lloc públic i amb la presència de ciutadans que haurien d'haver respectat.

Pel fet de pervertir el sexe, que no fer l'amor com va detallar una periodista a la televisió, i el converteixen en quelcom barroer i de baixa estofa, exactament igual a la parella sense educació ni mesura que el va degradar.

A Barcelona, com a cap ciutat o indret del món, ens mereixem aquests greus desoris de conducta ni aquesta mena d'individus, se'ls ha d'escarmentar. Contràriament a les lleis, jo sí considero que el susdit comportament és un delicte. Delicte contra la sensibilitat ciutadana i un altre pel que constitueix, un escàndol públic.

Quant a l'alcaldessa d'aquesta ciutat, m’agradaria dir-li que sempre l'he defensat, adduint que es mereixia un vot de confiança. Tanmateix, Ada Colau, al ser erigida alcaldessa de Barcelona, tal com ens va demanar, redreci sense més dilació el rumb perniciós i caòtic que està agafant aquesta ciutat.

Participaciones de loslectores

Másdebates