Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Serrat, ara sí que no t'entenc

lmmarcobarcelona  03 10 2014 el cantante joan manuel serr141029174506

lmmarcobarcelona 03 10 2014 el cantante joan manuel serr141029174506

Joan Manuel, fa ja molt temps que em costa d'entendre't, però després de les teves darreres declaracions encara t'entenc menys. La teva posició en contra de la independència y et teu silenci persistent davant la causa catalana l'he respectat en tot moment, i puc assumir que et resisteixis a acceptar determinats anhels d'una gran part del teu poble.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El que no entendré mai és que ara que s'estan vulnerant drets tan fonamentals com la llibertat d'expressió, no només no alces la veu en contra del greuge que estan patint els teus conciutadans, sinó que et despenges amb aquestes injustes declaracions.

Alces la veu per dir que aquest referèndum no és transparent però has callat quan les clavegueres de l'estat han abocat tot el seu joc brut amb l'objectiu de tombar adversaris polítics. Alces la veu per denunciar que s'ha menystingut a l'oposició en el si del Parlament, però vas callar quan van aflorar informes policials falsos per desprestigiar i dilapidar l'anterior president de Catalunya i l'alcalde de Barcelona. I podríem continuar amb tot el teu seguit de silencis.

Jo em pregunto: Què n'ha quedat d'aquell Serrat rebel que es va negar a cantar a Eurovisión perquè no et van deixar fer-ho en català? I què n'ha quedat d'aquell cantautor que recitava poemes com 'Para la libertad, sangro lucho y pervivo'.

Participaciones de loslectores

Másdebates