Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Selectivitat, un repte i un punt d'inflexió vital

Ens trobem a un mes de la selectivitat, el conjunt de proves més dures a les que s'ha d'enfrontar l'alumnat de segon de batxillerat, i els efectes d'aquest esdeveniment comencen a percebre's. El ritme d'estudi s'accelera i és cada cop més intens i, a la mateixa vegada, el neguit per saber si s'arribarà a la nota de tall desitjada és un factor que dificulta tot el procés.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Els instituts estan a punt de finalitzar l'últim període d'exàmens i entregar les respectives qualificacions, els professors es preparen per acomiadar els estudiants amb qui han compartit tantes experiències i, finalment, els nois i noies de la promoció nascuda l'any 1998 diuen adéu a les instal·lacions que els han acompanyat durant tant de temps per començar un nou camí cap al seu futur.

En definitiva, ens adonem que aquest repte acadèmic, a banda d'ésser molt important per determinar allò que serà el nostre món universitari, també és un punt d'inflexió que marcarà un abans i un després a la nostra vida.

Participaciones de loslectores

Másdebates