Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

S'anomen socialistes i han renunciat als seus principis

Las alcaldesas de Gavà, Raquel Sánchez, y Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, con Pedro Sánchez y Miquel Iceta, en un acto el año pasado.

Las alcaldesas de Gavà, Raquel Sánchez, y Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, con Pedro Sánchez y Miquel Iceta, en un acto el año pasado. / EFE / Andreu Dalmau

"La democracia es la transposición de lo cuantitativo a lo cualitativo: que lo que quieren los más se convierta en lo mejor" (Enrique Tierno Galván, 1918-1986).

Des d'aquí vull expresar el meu agraïment més sincer al PSOE, al PSC i molt especialmente al 'gran guia' Miquel Iceta, perenne postulador, pel que faci falta, per tal d'anar vivint de la bicoca com ha fet sempre. És evident que Catalunya els deurà agraïment etern per haver fet possible, en espera d'una suposada reforma constitucional, que avui governi el PP. Moltes gràcies a tots i a totes!

Si tota aquesta colla, que es qualifiquen de socialistes, tinguéssin una mínima idea del què vol dir "ser socialista", de ben segur que la seva actuació hagués estat molt diferent, perquè enguany suposo que s'hauran adonat de quina és la seva responsabilitat en l'afer que ens ocupa.

Senyors i senyores socialistes, hem arribat a un punt en què el més important no és una hipotética independència. La qüestió fonamental és si volem viure en democràcia o simplement subsistir sota el jou d'un règim hereu d'un altre de trist record i nefastes conseqüències.

És llastimós veure com un partit (d'esquerres?) històric ha perdut el nord i ha renunciat als seus principis i a la seva raó de ser; de ben segur que per aquest camí l'únic que aconseguirà és convertir-se en residual a Espanya i extingit a Catalunya.

Participaciones de loslectores

Másdebates