Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Sanitat pública: Deu minuts per pacient

Una sanitaria porta una máscara en defensa de la sanidad pública, en una manifestación.

Una sanitaria porta una máscara en defensa de la sanidad pública, en una manifestación. / REUTERS / JAVIER BARBANCHO

Quasi no vaig al metge, ara bé, quan hi he d'anar faig una llista dels dolors que arrossego i que, aprofitant la visita al CAP, voldria preguntar.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Vaig informar a la doctora que tenia una llista de quatre consultes sobre la meva salut. La seva resposta em va deixar pensativa, "només te'n puc atendre dues, per les altres demana hora. Tinc deu minuts per pacient i vaig amb dues hores de retard". A cop fred em vaig sentir ofesa. Però després vaig agrair la resposta. Em podria haver atès de qualsevol manera, i en canvi va preferir citar-me un altre dia i atendre'm amb calma.

I és que a la sanitat pública catalana tenim mancances pel que fa a infraestructures i recursos materials, però l'equip de professionals que ens atenen mereixen tot el meu respecte. S'entreguen a oferir-nos un servei de màxima qualitat tot i les dificultats, un servei que sovint donem per fet. És per això que des d'aquí voldria manifestar-los el meu sincer agraïment.

Participaciones de loslectores

Másdebates