Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Sanitat: Els nens, primer

A l'Hospital de Sant Celoni passen coses que podrien semblar increïbles. Si un adult té qualsevol tipus d'accident o de problema mèdic, disposa d'un servei d'urgències les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any. Fins aquí tot correcte i ben normal, per això serveixen els hospitals. El fenomen ve quan qui té el problema és un infant, juntament amb les persones grans, el sector de la societat més vulnerable.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Si un nen del Baix Montseny (l'Hospital de Sant Celoni és un centre comarcal que ofereix servei a 20 municipis) necessita un metge a partir de les vuit del vespre o al cap de setmana ha de desplaçar-se fins a Granollers, ja que l'hospital de Sant Celoni no disposa de servei d'urgències pediàtriques. Com s'entén, això? En qualsevol societat amb un mínim sentit de la justícia i del bé comú els infants haurien de ser sempre el primer. Membres de Junts pel Sí, el país que volem és un país on no es privi dels drets bàsics als més petits.

Participaciones de loslectores

Másdebates