Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Rodalies, tota una loteria

Andenes de la estación de Renfe de Passieg de Gràcia.

Andenes de la estación de Renfe de Passieg de Gràcia. / DANNY CAMINAL

Imagini's que agafa el tren un matí per anar a un compromís molt important. És irrellevant quin sigui: una entrevista de feina, un examen final a la facultat o una cita amb aquella noia tan guapa que vas conèixer a la cua del supermercat. El tren arriba cinc minuts tard, però no et preocupa, vas amb una hora de marge.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Tot i això, en arribar a la cinquena estació una dona es desmaia. El conductor, que només fa la seva feina, ha de quedar-se a vigilar-la. Els operaris de l'estació en qüestió no la poden atendre, ja que l'estació i el tren pertanyen a companyies diferents (RENFE ADIF, respectivament). Quina meravella burocràtica. Al cap de deu minuts apareix un altre tren i tu i els teus companys d'Odissea hi entreu com en una caixa de sardines.

La suor es barreja amb el perfum que t'has posat aquest matí i es crea una pudor insuportable. No et preocupis, aquella xicota tan guapa no haurà de suportar la teva ferum. El tren s'ha quedat parat dues estacions abans d'arribar a Barcelona. Un error en el cablejat. Tres hores parats. Penses que has tingut molt mala sort. No. Això és la vida dels usuaris de Rodalies, on cada dia és una loteria.

Participaciones de loslectores

Másdebates