Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Resposta municipal a la carta 'Ruta turística massa sorollosa pel cementiri de Poblenou'

Una mujer limpia un nicho en el cementerio del Poblenou.

Una mujer limpia un nicho en el cementerio del Poblenou. / JORDI COTRINA

Arran de la publicació a EL PERIÓDICO del dia 17 d’octubre de la carta 'Ruta turística massa sorollosa pel cementiri de Poblenou' de la lectora Eva FonsCementiris de Barcelona vol manifestar el següent:

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

L’entitat lamenta les molèsties que la ruta organitzada el diumenge 2 d’octubre pel Cementiri de Poblenou va ocasionar a la senyora Fons. Per a Cementiris de Barcelona és prioritari respectar el dol i el recolliment de les persones que visiten els cementiris.

Per aquest motiu, els dies en què se celebra una ruta cultural per un dels seus recintes, l’entitat comprova si tindrà lloc alhora un enterrament en els espais propers o en els que formen part de l’itinerari. Si així fos, es modifica el recorregut previst de la visita per tal de no destorbar les famílies que es trobin en aquell moment al cementiri.

Tot i aquestes mesures, i tenint en compte la queixa de la senyora Fons, Cementiris de Barcelona durà a terme un estudi de les alternatives d’àudio existents al mercat per tal de poder compatibilitzar el respecte i recolliment de les famílies amb l’organització d’activitats culturals. 

Participaciones de loslectores

Másdebates