Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Requisits per a formar Govern

Inés Arrimadas, en un acto del partido.

Inés Arrimadas, en un acto del partido. / ACN

Es pot formar un Govern partint dels següents punts:

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Primer: les eleccions les ha guanyat Ciutadans i aquests tenen el dret i la obligació de formar govern.

Segon: en el tema econòmic -social hi ha una majoria de centre-dreta i per tan C's hauria de pactar amb tots els partits que comparteixen aquesta ideologia i dur-la a terme.

Tercer: en el tema identitari hi ha una altra majoria nacionalista-independentista amb la que C's haurà de pactar i negociar per els temes que afectin a aquest punt, sempre amb el límit de la no independència ja que entenc que això va contra els seus principis.

No pot ser que la candidata del partit que ha guanyat les eleccions digui que vol ser la presidenta de tots els catalans i no pronuncií ni una sola paraula en català el dia de les eleccions (excepte la paraula visca) ni que no pensi parlar amb els partits independentistes. Com que tampoc pot ser que aquests vulguin imposar la independència quan no han aconseguit una majoria de vots suficients per sentir-se recolzats per dur-la a terme.

I si finalment per els egoismes partidistes, no s’arriba a cap acord fins que es publiquin per escrit tots els punts de partida de cada partit i fins a on volien arribar, per tal de que estiguem assabentats per les properes eleccions.

Participaciones de loslectores

Másdebates