Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Refugiats: És moment d'acollir

Campamento de refugiados de Moria, en la isla de Lesbos (Grecia).

Campamento de refugiados de Moria, en la isla de Lesbos (Grecia). / NUÑO MAYA

Llegeixo moltes opinions sobre els refugiats, molta gent els asocia amb el yihadisme, d'altres creuen que la seva integració és molt complicada, que la seva religió els radicalitza...

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

No estic d'acord amb què es pugui relacionar terrorisme amb refugiats; sense refugiats també patiriem el terrorisme i, tot i que la seva integració sigui més que discutible, és moment d'acollir, de ser més humans i no deixar morir famílies senceres al Mediterrani o tindre'ls en condicions infrahumanes en camps de refugiats a Grècia i els països de l'Est o molt pitjor, als camps de detenció de Turquía o Líbia, on les màfies segresten dones i nens, o de posar tanques per a que no puguin passar.

Espanya, a hores d'ara, és el setè país del món en venda d'armes a l'estranger. Creure que aquestes guerres no són el nostre problema és voler fugir de la realitat. Fins fa uns anys la intervenció per part del EUA, Rússia, l'OTAN o la UE en diversos països africans o l'Orient Mitjà en benefici propi no ens repercutia, però això s'ha acabat, ja no vivim en una bombolla, i la nostra reacció marcarà la imatge que donarem envers el món.

Participaciones de loslectores

Másdebates