Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Refugiats: Encara podem fer molt per ells

Niños refugiados tapados con plásticos para refugiarse de la llulvia esperan para registrarse en Serbia. Es una de las imágenes premiadas en el World Press Photo.  

Niños refugiados tapados con plásticos para refugiarse de la llulvia esperan para registrarse en Serbia. Es una de las imágenes premiadas en el World Press Photo.   / MATIC ZORMAN

Gràcies, moltes gràcies, a tots, actors, periodistas, escriptors, cantants, mitjans de comunicació i a totes les persones que amb les seves paraules ajudaran una mica més, a que es reconeguin els drets de refugi ,que se’ls hi ha de donar a les persones que escapen  d’aquests genocidis.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Fa temps que s’està lluitant per a que se’ls reconegui aquests drets; molts hem estat fent concentracions, petites manifestacions, enviant cartes als diaris, fent tasques d'informació a les escoles... Molts municipis ja tenen preparats els pisos d’acollida, s’han fet reportatges que feien encongir el cor sobre el drama a les costes de Grècia, i molts altres d’impactants però, passat el primer 'boom', ha semblat que ja tot estava arreglat; o com diuen molts, "quuè podem fer nosaltres? I sí, és pot fer molt, però també hem de ser molts.

La guerra segueix i no pararan fins que ja no quedi ni un arbre. D’aquí a un temps sentirem als països que han contribuït a fer aquesta bogeria, o d'altres que no han fet res per aturar-ho, omplir-se la boca de que ajuden a la reconstrucció del país que han destruït. Ja no ens enganyaran, ja ho vam veure amb la guerra d’Irak i amb la dels Balcans. Estem decebuts.

He sentit per la ràdio, que el proper mes de febrer es farà una gran manifestació. Jo hi seré, i tu?

Participaciones de loslectores

Másdebates