Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Referèndum 1-O: Va de respecte, no d'ideologia

Participantes en la manifestación de la Diada 2017, en Barcelona.

Participantes en la manifestación de la Diada 2017, en Barcelona. / FERRAN NADEU

Passejant per la meva ciutat vaig observar com dues senyores grans retiràvem dels vidres d'un aparador dos cartells amb informació del referèndum. Ràpidament quatre persones d'un nombrós grup que estàvem a prop, s'han dirigit a elles i les han increpat, un d'ells fins i tot ha pres fotografies de les dues senyores, desconec amb quin propòsit.

Aquests dies sento contínuament per part d'un sector de polítics que això va de democràcia, i així hauria de ser. Penso que simplement és una qüestió de respecte que, ho reconec i no estic orgullós, ha fet que hem posés a la seva alçada i els cridés l'atenció per la seva actitud intimidadora envers dues persones grans.

Les formes, en les nostres relacions, en política i en la vida, són importants, és una qüestió de respecte, no d'ideologia. No faré categoria del que desitjo sigui només una anècdota però, aquestes actituds, ara per ara minoritàries, no ajuden a una necessària i tranquil·la convivència en una societat que, si s'ha significat al llarg de molts anys, és per ser oberta, respectuosa i plural.

Participaciones de loslectores

Másdebates