Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Raimon, la veu del poble català

Raimon se despide de los escenarios con 12 recitales en el Palau de la Música

Raimon se despide de los escenarios con 12 recitales en el Palau de la Música / FERRAN SENDRA

La primera vegada que vaig escoltar una cançó seva va ser fora del refugi de Goriz, l’estiu de l’any 1958: 'Som' i 'Al vent'. La cantaven uns estudiants d’arquitectura. La lletra, la musicalitat ja em va captivar. Després han estat múltiples els recitals en que he gaudit de la seva creativitat poètica i musical. Les lletres de les seves cançons, totes, diuen moltes coses, i moltes, sobre tot les de contingut social i polític, tenen actual vigència.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

En Raimon ha tingut la gran qualitat de fer vibrar i sentir sempre als seus auditoris. Diu el que molts volem sentir dir en veu alta. El compromís amb el poble ha estat constant i evident. Desmarcat de filiació partidista ha estat la veu del poble català que no s’ha conformat amb el statu quo. M’han quedat gravades per sempre les seves paraules: "ens mantindrem fidels per sempre més al servei d’aquest poble"

Gràcies, Raimon, per retornar-nos el sentit de les paraules. Continuarem el que tu has continuat.

Participaciones de loslectores

Másdebates