Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Quin preu posem a la cultura?

Lluís Pasqual (centro), director del Lliure, durante una manifestación en el año 2012 contra el IVA cultural en Barcelona, junto a Alberto Guijarro (izquierda), director del Primavera Sound, y el actor Manel Barceló (derecha).

Lluís Pasqual (centro), director del Lliure, durante una manifestación en el año 2012 contra el IVA cultural en Barcelona, junto a Alberto Guijarro (izquierda), director del Primavera Sound, y el actor Manel Barceló (derecha). / FERRAN NADEU

Avui dia és freqüent sentir que els adolescents no ens interessem per  la cultura, que tenim altres prioritats i que passar la tarda en un  museu no està entre elles. És una generalització que, en alguns casos, està molt allunyada de la realitat.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Hi ha molts factors que condicionen aquesta manera de pensar, i si bé no és el més important, el preu que actualment hem de pagar en la majoria de museus a Barcelona influeix notablement en la decisió  d'anar o no a un museu. Malgrat que existeixen alguns descomptes gràcies al carnet jove o d'estudiant, aquests són insignificants en la majoria de casos. No m'agradaria obviar el fet que en moltes ocasions, un diumenge al mes, l'entrada és totalment gratuïta per a tothom. Però creieu que això és suficient?

Pel sol fet de ser estudiants, s'haurien de crear iniciatives i  ofertes gratuïtes per a l'entrada d'aquests. Potser això no faria que els museus estiguessin plens de gent jove que de sobte adquireix un interès per la cultura, però, no obstant això, seria una bona aposta de cara als joves que sí que aprofitaríem aquesta oportunitat.

Participaciones de loslectores

Másdebates