Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

¿Què votem?

Manel Clavijo Losada

No, no és una pregunta respecte a la intenció de vot. És una pregunta   sobre què estem decidint el 24 de maig. Alguns ens volen fer creure   que és el primer assalt d'una espècie de canvi místic a la política   espanyola, altres volen que pensem que és el primer pas per arribar a Ítaca. Però realment es tractarà d'això?

Entretodos

Publica un artículo sobre las elecciones municipales

¿Cómo valoras los resultados del 24-M a nivel local y político? Envíanos tu opinión

No dubto que, en part, les eleccions municipals poden esdevenir un   toc d'atenció a la Generalitat o a l'Estat, o que poden deixar   entreveure si la confiança vers nous partits o noves iniciatives són   reals o són fruit de certa exageració mediàtica. Tampoc descarto   completament que hi hagi gent que decideixi votar en clau nacional per   deixar en mans independentistes el control d'unes estructures d'Estat   com són els municipis (o per evitar-ho). Però realment el que estem   votant no és res de tot això.

El 24 de maig decidim quin projecte de ciutat volem pel nostre   municipi. Si volem que l'Administració Local tingui un paper rellevant   en la creació de llocs de treball, si volem que ajudi a aturar   desnonaments, si volem que atengui els estafats per les preferents,   si volem que eviti la misèria als nostres barris... I també hem de   decidir si volem una política municipal més participativa o més autoritària.

És important no deixar en mans de qualsevol l'administració dels   nostres diners. Els atacs contra els municipis per part de la resta de   nivells administratius són constants i només votant partits amb   projectes municipalistes podrem evitar que aquests acabin   desmantellats. Perquè al final, quan tenim un problema ¿quina és la   primera porta que piquem?

Participaciones de loslectores

Másdebates