Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Que tingui un bon dia

Imagen de un cartel de un autobús de San Francisco.

Imagen de un cartel de un autobús de San Francisco.

7.45 hores. Cada matí, a la mateixa hora, quan pujo a l'autobús per anar a l'escola li desitjo al mateix conductor que tingui un molt bon dia. Pràcticament ningú no ho fa, pràcticament mai no rebo resposta. No em fa res, ho segueixo fent.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Avui he arribat un pèl més just (final de trimestre, és clar) i just acabava de tancar les portes. El semàfor estava en vermell. Li he demanat si em podia obrir i m'ha dit que no. Li ho he tornat a demanar si us plau i ha obert els braços dient que m'esperi. A la tercera vegada, m'ha ensenyat el dit que jo ensenyo als nens i a les nenes que no s'ha d'ensenyar mai, a ningú. Ha arrencat de sobte i jo m'he assegut al banc per esperar al següent.

Cada dia, a l'escola, els mestres lluitem per uns valors que la societat està perdent a passes agegantades. Una norma de la classe de quart de primària és compartir el que tenim amb aquell que ho necessita, sense distinció. Tan de bo alguns poguessin tornar a classe.

Ja arriba el següent autobús... "Que tingui un molt bon dia"

Participaciones de loslectores

Másdebates