Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Que sonin les campanes de Girona i facin callar als gossos

Es veu que es queixen allotjats a un hotel de la capital gironina pel so de les campanes. Veïns de tota la vida del pintoresc barri gironí estan contents de sentir les campanes perque formen part del seu paisatge sonor. Estic d’acord amb ells; les campanes, si sonen bé, si estan ben afinades, tenen un so agradable que acompanya i que fins i tot et fan sentir millor, essent una injecció d’optimisme a les hores que batallen, sigui de dia o sigui de nit. Les campanes son un instrument musical més.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Hi ha gent que es queixa per tot. Ja va passar fa no molt temps en un poble de les comparques gironines. Jo més aviat em queixaria per sentir bordar gossos a varies hores del dia; aviat tindran més drets els gossos que les persones. Ho vaig dir a un guardia urbà i em va dir que truqui a la seva seu, i que això de bordar tant ho fan els cans per cridar l’atenció. O sigui que reivindico l’agradable so de les campanes i estic tip de gossos que em molesten tant. 

Capítol a part és la porqueria d’ells amb els seus excrements. Els carrers fan por de veurel’s i els excrements dels coloms fa mesos, per no dir anys, que estan impregnats als nostres carrers. Es veu que els nostres ajuntaments passen d’aquests temes. S’ha d’educar per la llibertat. Aixó és el que haurien de fer els nostres polítics. No veig mai rétols que diguin: “El poble culte no embruta”, “Fora fums”, “Sigueu cívics, no embruteu”. En resum: falta mentalitat europea. Encara que els serveis de neteja estiguessin les 24 hores del dia netejant, no estaria net. Per desgràcia hi ha el pensament de “ja netejaran”. Gran error!

Participaciones de loslectores

Másdebates