Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Què pensem fer amb els refugiats?

Wadjan Shalhob, una mujer siria de 34 años procedente de Daraa, dió a luz a su bebé, Fawaz, mientras se alojaba en Idomeni. 

Wadjan Shalhob, una mujer siria de 34 años procedente de Daraa, dió a luz a su bebé, Fawaz, mientras se alojaba en Idomeni.  / AP / PIETROS GIANNAKOURIS

A les platges d’Idomeni hi ha milers de refugiats amb majoria de dones i criatures que fugen d’unes guerres que els ha deixat sense cases, familiars, diners, morint molts en el viatge.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Aquests refugiats estant sent tirotejats, gasejats i atacats, amb la intenció de tornar-los als països d’on fugen, ocupats ara pels seus enemics.

Per que s’entengui bé el que passa, és com si als milers de refugiats republicans, amb majoria de catalans, que els havien deixat en la platja d’Argelés sense cap higiene ni atenció mèdica ni protecció contra el fred ni la pluja i casi sense menjar, a sobre els haguessin disparat, gasejat i colpejats fins retornar-los a les tropes franquistes per que els matessin i els tiressin a fosses comunes.

Entenen ara el que està passant, el que els passa a totes aquestes famílies?

Què pensen fer les nostres autoritats a partir d’ara? Què pensen fer els partits? Què pensen fer els mitjans de comunicació? Que pensem fer nosaltres? 

Participaciones de loslectores

Másdebates