Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

¿Què en faran dels peluixos de la Rambla?

Flores y objetos de recuerdo en homenaje a las víctimas en la Rambla.

Flores y objetos de recuerdo en homenaje a las víctimas en la Rambla. / JOSEP LAGO / AFP (AFP)

Avui he anat a la zona alta de la Rambla, on hi estan deixant totes les flors i les espelmes per a recordar les víctimes d’aquesta massacre que hem patit a Barcelona. M’ha impressionat, veure aquí a casa nostra, el mateix que havien vist en fotografies als diaris quan havia passat a altres ciutats.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

També m’ha emocionat veure gent que resava, amb gran recolliment sense fer cas del soroll del cotxes o de les persones que passaven per alla.

Hi havia moltes flors, moles espelmes i molts missatges. Però també hi havia tots els ossets i altres animalets de peluix. Suposo que les flors i les espelmes les llençaran, però ¿dels peluixos que en faran?

M’agradaria que els recollissin i els donessin als nens i nenes que no tenen masses coses, els que estan el cases d’acollida, o als  orfenats, o amb les seves mares a les presons i potser fins i tot als hospitals.

Participaciones de loslectores

Másdebates