Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Que els polítics facin la feina per la qual els paguem

Mariano Rajoy, Pedro Sánchez, Albert Rivera i Pablo Iglesias, uns minuts abans de començar ’El debate a 4’ que va emetre Antena 3. 

Mariano Rajoy, Pedro Sánchez, Albert Rivera i Pablo Iglesias, uns minuts abans de començar ’El debate a 4’ que va emetre Antena 3.  / JOSE LUIS ROCA

Quan jugues amb la canalla és normal que s’entestin en continuar llançant els daus fins que surti aquell número que els dóna avantatge. Això és el que penso cada cop que veig els polítics d’aquest país. Ja no m’hi poso si es tracta dels catalans o dels que volen governar l’Estat. Sembla que em d’anar repetint les eleccions fins que s’assoleixi allò que els convé.

Entretodos

Escribe una carta sobre el pleno de investidura

Envía tu opinión sobre el desarrollo del debate y la actualidad política

Mireu, nosaltres ja hem expressat les nostres opinions, fins i tot dos cops, i sembla que la cosa és bastant estable. Podem continuar tirant, per acabar de confirmar la mitjana, però, resulta que això no és un joc. Que hi ha pressupostos prorrogats a Catalunya i que a Espanya portem camí d’estar igual. Que la ciutadania ja “ha parlat”.

Si el govern fos una empresa, fa temps que els “amos” haurien fet un expedient de regulació. No assoleixen cap dels objectius. Ja ni tant sols els que els ciutadans –d’altra banda els “amos”- tenim, si més no, els que ells especifiquen en els seus programes.

En aquesta línia tant “neocon” que molts d’ells prediquen, jo proposaria aplicar la seva pròpia medicina i reduir parlamentaris, i ja ni parlar del tema cambra del Senat. Així, si hi hagués menys butaques a ocupar, pot ser s’esmerçarien una mica més en treballar per “l’amo”, per guanyar-se-les de debò. No pas pel seu benefici o del partit. Que jo sàpiga, no són autònoms. Si us plau senyores i senyors facin la feina per la qual els paguem.

Participaciones de loslectores

Másdebates