Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

El que hi ha darrere de les "famílies perfectes"

Hi ha famílies que en lloc de parlar i exposar les seves misèries i inquietuds emocionals envers als altres membres familiars, es dediquen  a discutir sobre banalitats i aspectes intranscendents per ells. Són les mateixes que gairebé sempre prioritzen els aspectes materials de què disposen per davant dels existencials. S'anomenen famílies ben avingudes i perfectes, quan darrera de la seva posada en escena  s'amaga la manca de valentia per demostrar els seus defectes i debilitats. Normalment, els fills solen ser capriciosos, interessat i immadurs,  gràcies a l'exemple dels seus progenitors.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Hi ha d'altres famílies que, en canvi, sempre o quasi sempre estan tirant-se a la cara aspectes de l'altre i tenen incontinència verbal generalitzada. Són molt escandaloses de cara als que els observen, però normalment estan junts en els moments difícils.

Aquestes famílies no rebutgen treure els draps bruts i solen ser crítiques amb la societat que les envolta i amb elles mateixes. Alhora tenen el costum de demanar ajuda psicològica per recomanació de les famílies més 'perfectes', a primera vista, tot i que les últimes no hi acudeixen mai.

Participaciones de loslectores

Másdebates