Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Quan protestes, la sanitat funciona

Gràcies a la premsa, per escriure i deixar-ho fer als perjudicats sobre els problemes amb les llistes d’espera i la manca de personal, llits o quiròfans. Vaig escriure la carta ‘El dolor no estén de llistes d'espera', i el dia 3 de maig per fi van operar a la meva dona d’un trencament del tendó supraespinós del braç dret. Tenia dolors terribles i el traumatòleg pertinent no va moure fitxa, només li receptava uns opiacis forts que fan més mal que bé i poden crear addicció. És una operació que s’hauria d’haver fet a l’Hospital Clínic al 2018, però el seu cas va ser traslladat a l’Hospital Plató o antiga Clínica Plató. Va ser una intervenció ràpida i el mateix dia va dormir a casa.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Aprofito per donar les gràcies a l’Hospital Plató i al seu servei de professionals. Només entrar a admissions ja teníem la primera visita programada per després de la intervenció. La feina ben feta s’agraeix de tot cor i suposa menys despeses econòmiques a la societat, ja que si s’allarga, les proves són costoses i poden deixar malalties cròniques. Al ser insistents i escriure al diari vam aconseguir agilitzar el procés. Guardo l’escrit per recordar-ho.

Participaciones de loslectores

Másdebates